Servicii

image 5

Traducerea documentelor

În ceea ce priveşte societăţile care doresc să facă afaceri pe piaţa română, serviciile noastre de traduceri autorizate Bucuresti oferă traduceri profesioniste de înaltă calitate pentru peste 27 limbi. Serviciile noastre de traduceri se caracterizează printr-o vastă experienţă în managementul furnizării soluţiilor şi prestării serviciilor din aria de competenţă. Profesioniştii departamentului de traduceri al societăţii noastre se mândresc cu oferirea unor servicii de traduceri de documente, exacte şi rapide, oferind o gamă largă de servicii de traducere a documentelor în diferite limbi.

image 6

Traduceri Autorizate

Certitude oferă servicii de traduceri autorizate la un înalt standard de profesionalism şi cu garantarea confidenţialităţii oricăror aspecte ale respectivelor servicii. Toate produsele finale ale societăţii Certitude depăşesc garantat aşteptările clientului. În momentul solicitării serviciilor de traducere si interpretariat, clienţii sunt direcţionaţi către un anumit manager de proiect ce va comunica cu ei pe întreaga durată a procesului, asigurându-se că proiectul decurge fără probleme, rapid şi cu acurateţe.

image 7

Interpretariat

Societatea noastră oferă servicii profesioniste de interpretariat pentru piaţa locală din România, utilizând interpreţi autorizaţi, specializaţi in diferite domenii.  Prestăm  servicii diversificate de interpretariat, inclusiv  pentru operatori economici, agenţii guvernamentale, instituţii de educaţie şi persoane fizice